Om mig

København, Østerbro, Denmark
Kulturradikal, venstredrejet smagsdommer, musiker, skolemand, polyhistor.. Interesseområder: bøger, aviser, politik, kunst, musik & musikhistorie, madlavning, IT, holdninger. Født 1954 i Kbh. Autodidakt musiker, underviser. Arbejder som skoleleder, medlem af SF, er ved at tage en PD i pædagogisk ledelse og forandringsprocesser (på dispensation da jeg ikke har nogen formel uddannelse) Har uddannet mig selv efter Frank Zappas devise: drop ud, gå på biblioteket der står det hele, så lærer du heller ikke begrænsende fossile tænkemønstre.

onsdag den 25. april 2007

Bamse og Kylling i Jylland

Så lykkedes det endelig: De Jydske Hævnere og deres CEPOS [1] vovse Kenneth Plummer fik nationaliseret Bamse og Kylling.

Det er den sidste led i De Jydske Hævneres payback strategi. Nu har de nationaliseret de kulturradikale Bamse og Kylling til Århus, hvor nogen Certificerede CEPOS agenter kan kontrollere, at Bamsen ikke manipulerer og indoktrinerer de danske børn med venstreorienterede sandheder og gummistøvler.

http://politiken.dk/erhverv/article290790.ece

Men det er jo ingen gåde når man ser Plummers karriere (Citat DRs hjemmeside)[2] :

Først arbejdede han som produktchef for fødevarefirmaet O. Kavli A/S, inden han fortsatte turen til The Walt Disney Company Nordic A/S. Derefter tog Kenneth Plummer seks år i legetøjskoncernen Mattel, firmaet bag Barbie-dukken, hvor han var administrerende direktør for først den skandinaviske og siden hen den nordeuropæiske afdeling.

Det er jo en klar karriere inden for opløsningsmidler. Kavli producerer f.eks. læskedrikken Fun, der som bekendt helst burde stå på hylden for rengøring og andre kemiske midler, på grund af de kunstige aromastoffer, konserveringsmidler og farvestoffer. Det er 200 % borgerligt kapitalistisk produkt, der ikke indeholder noget som helst, der er produceret i naturen.

Dernæst Disney, der som bekendt er så puritansk og højreorienteret at man taler om at ”Lex Disney” er så begrænsende for kreativiteten, at det har gjort firmaet til en skygge af sig selv og nu har sat koncernen i en økonomisk negativ spiral.

Derefter hos Mattel, Phtalaternes konge, hvor selv Barbie Ken ikke har noget - hverken foroven eller forneden. Alt er ædt af opløsningsmidler, men jeg håber Kenneth får nok penge for dåden, så han i det mindste kan føle noget i den laveste del af hans eroderede nervesystem.

Så nu er det Payback time for Kultur-Brian. Nu fik de skabt den rette ravage for DR, nedlæg Sporten, og send Bamse og Kylling til Jylland.

Afslutningsvis kan jeg kun citere denne kommentar fra Politikens debat:

”Hvis nogle norske politikere var medansvarlige til - og derefter aksepterede - at det norske public service medie, NRK, blev reduseret til ukendelighed, så ville disse politikere blive kaldt landsforrædere af størstedelen af den norske befolkning. Som oprindelig nordmand ser jeg nu med vantro på hvad der sker med den historiske og samlende kulturinstitution DR. Dette er en STOR politisk skandale“

[1] http://en.wikipedia.org/wiki/Cerberus

[2] http://www.dr.dk/p3/vip3/verter.asp

1 kommentar:

Kaspar sagde ...

Godt, harmdirrende indlæg. Jeg syn es en interessant udmelding om DRs genvordigheder er KulturBrians beklagelse af den situation, DR har bragt sig i. "DR har bragt sig i" !!??